Cookies

Luk ned for mailstrømmen, og check i stedet ind på årets store digitale konference om de nye EU-programmer. Uddannelses- og Forskningsministeriet sætter Europa-Kommissionen, forskere, virksomheder, rådgivere, kommuner m.fl. stævne i en digital konference. På konferencen præsenterer, drøfter og diskuterer vi mulighederne i det nye forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe og andre nye EU-programmer. Konferencen løber over to dage.

Tema for konferencens første dag
Den 25. november har vi fokus på de nye EU-programmer inden for forskning, innovation, miljø, kultur og erhvervsudvikling og sikkerhed. Hvad er kommunernes take på den grønne omstilling, og hvordan kan den danske og europæiske dagsorden spille sammen? Hvilke muligheder er der for virksomheder i de nye programmer? Det og meget mere drøfter vi på konferencens første dag.

Målgruppe
Konferencen er åben for alle med interesse i finansiering af international forskning, innovation, miljø, kultur og erhvervsudvikling.

Tilmelding
Konferencesitet er nu åbent for tilmeldinger. Hvis du vil deltage i begge dage, så skal du tilmelde dig både første og anden dag.